Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

A Kerastase Elixir Ultime olaj minden típusú hajra ajánlott, különösen a gyakran festett és hő kezelt hajra. Természetes összetevőket tartalmaz, amelyek ápolják a szálakat és a fejbőrt, teljesen biztonságosak és nagyon hatékonyak. Ügyelj arra, hogy olyan Kerastase olajt válassz, amely kielégíti a hajad igényeit.

Melyek a Kerastase Elixir Ultime hatásai és tulajdonságai?

A Kerastase Elixir Ultime Olaj csillogást, lágyságot és simaságot biztosít a hajnak. Ennek köszönhetően sokkal könnyebb lesz a haj fésülése és formázása. A hajszálak egészségesebbek, erősebbek és szebbek lesznek. Ne feledd, hogy a termék rendszeres használata kielégítő eredményeket hoz. Sőt, az olajnak hidratáló, tápláló és regeneráló hatása van. Megvédi a szálakat a stilizáló eszközök által termelt hőtől, illetve a hajvégeket a töredezéstől.

A Kerastase Elixir Ultime legfeljebb négy illóolajat tartalmaz: kukorica, argan, kamélia és pracaxi. Az első antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és lágyságot és fényt biztosít; a fejbőrről is gondoskodik. Az arganolaj táplálja és védi a hajat a külső tényezők negatív hatása ellen. A harmadik komponens, a kamélia olaj, simítja a szálakat, és sugárzóvá teszi azokat. Addig a pracaxi olaj mélyen tápláló hatást fejt ki. Táplálja és regenerálja a hajszálakat, láthatóan javítja az állapotukat.

Hogyan használjuk a Kerastase Elixir Ultime olajt?

A Kerastase Elixir Ultime olaj négy különböző módon használható. Hajmosás előtt használható a stilizáló kozmetikumok maradványainak eltávolítása érdekében. Tegyél néhány csepp olajt az egész hajadra, dörzsöld be és hagyd hatni néhány percig. Ezután mosd meg a hajad a hajtípusodnak szánt samponnal. Annak érdekében, hogy megvédd a hajszálaid a hőtől, tegyél fel néhány cseppet hajszárítás előtt. A termék ezen módszere segíti a fésülést és egyenesíti a hajat. Hajszárítás után is használhatsz néhány csepp Kerastase Elixir Ultime olajt a sima és csillogó haj eléréséért. Használd az olajt minden nap, amikor formázni szeretnéd a hajszálaid.

Tudod-e, hol lehet megvásárolni a Kerastase Elixir Ultime olajt?

A Kerastase Elixir Ultime hajolaj könnyen kapható. Megvásárolható a legtöbb drogériában és online. Azonban a kozmetikum megvásárlása előtt meg kell tudnod, mit mondanak a nők, akik korábban használták a terméket. A hajmániások véleményei segít eldönteni, hogy megvedd vagy sem. Ráadásul, a Kerastase Elixir Ultime ára sem túlzottan magas. Figyelembe kell venned, hogy a kozmetikum négy olajt tartalmaz. Ezért az árnak meg kell felelnie az összetevők tulajdonságainak és hatásainak.

Végső értékelés

A termék legnagyobb előnye annak összetétele. Négy olaj biztosan táplálja a hajat és a fejbőrt. A Kerastase Elixir Ultime hatásai olyannyira meg fognap lepni, hogy mindig használni szeretnéd majd. Továbbá, a termék használata valóban triviális– a pumpa még inkább megkönnyíti. Ha a hajad festés, egyenesítés, szárítás és nem megfelelő fésülés által nagyon sérült, ez a termék neked való. Biztosan rajongója leszel a hidratáló, regeneráló és puhító tulajdonságainak. Az új frizurád tökéletes lesz és – boldog leszel a szép megjelenéseddel. Azonban mielőtt megvásárolnád ezt az olajt, ellenőrizd az értékelést és az árakat. A Kerastase Elixir Ultime mindenki számára ajánlott, függetlenül a haj és a fejbőr típusától.

Előnyök:

  • az laj könnyen használható
  • megkönnyíti a fésülést és a formázást
  • regenerálja a festés és magas hőmérséklete által okozta sérüléseket
  • a termék összetételében lévő négy olaj ápolja a fejbőrt és a hajat
  • simít, puhít és csillogást varázsol

Hátrányok:

  • ha gyakran fested a hajad és szárítod, sajnos az olaj nem fog segíteni
  • a sima és táplált haj hatása nem tart sokáig
  • jó és rossz véleményeket kap az interneten
  • Kerastase kollekció több fajta olajt kínál – ha nem választod a megfelelőt, a kezelés nem lesz eredményes
  • ha nem követed a csomagoláson lévő útmutatást, a hatások nyomorúságosak lesznek