Dabur Vatika Coconut oil

Dabur Vatika

Dabur Vatika Kókuszolaj igazi indiai termék a haj számára. Növényi kivonatokat és esszenciális olajokat tartalmaz, amelyek hatékonyan ápolják a hajat és fejbőrt. A természetes összetevőknek köszönhetően hajad olyan lesz, amilyennek mindig is megálmodtad. A kozmetikumnak hidratáló, puhító hatásai vannak és csillogást biztosítanak még a legsérültebb és legszárazabb hajszálaknak. Nem tudsz majd ellenállni.

Melyek a Dabur Vatika Coconut Olaj hatásai és tulajdonságai?

Az Amla Dabur kókuszolaja erősíti a hajat, táplálja a tövet és a fejbőrt. Meggátolja a korpásodást, természetes ragyogást nyújt és hidratál. A kozmetikumban lévő természetes összetevők lassítják az öregedő folyamatokat. Az olaj puhít, segíti a fésülést és stilizálást, ráadásul simítja és helyrehozza a makacs hajszálakat. Hasonló termékeket használnak az indiai nők. Csak nézd meg a hajukat és mindjárt te is ilyen hajat szeretné. Ha szeretnéd megvalósítani a szép haj kívánságot, használd a Dabur Amla kókuszolajt.

Továbbá, a következőket találod: Kókuszolaj, citromolaj, rozmaringolaj, amla kivonat, henna és hat indiai növény. A citromolaj antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Ez biztosítja a fejbőr és a haj megfelelő állapotát. A rozmaringolaj stimulálja az új haj növekedését. Továbbá javítja a vérkeringést a fejbőrön, megakadályozza a hajhullást és a korpát. Ideális előkészület a zsíros fejbőr ápolására.

Hogyan használjuk a Dabur Vatika kókuszolajat?

A Dabur Vatika Kókuszolaj vastag sűrűségű. Ezért minden alkalmazás előtt, fel kell melegíteni, hogy a kozmetikum formulája folyékony legyen. Ezután vigyük fel az egész hajra és fejbőrre. Egy órával később alaposan mossuk ki egy finom samponnal. Sokkal jobb eredményeket érünk el, ha éjszakára hagyjuk, vagy úgynevezett olajos kezelést hajtunk végre. Ha a másikat szeretnéd elvégezni, tegyél nagyobb mennyiségű Dabur Vatika kókuszolajat a hajadra. Ezután, tegyünk egy tussoló sapkát, majd tekerjük be egy törölközővel. Reggel, mosd ki a hajad; ismételd meg a lépést kétszer.

Tudod-e hol lehet megvásárolni a Dabur Vatika Kókuszolajat?

Ez azon kevés kozmetikumok egyike, amelyet egészséges boltban kell megvásárolni. A Dabur Vatika Kókusz hajolaj interneten is kapható és néhány kozmetikai termékeket és tartozékokat értékesítő üzletben. Ne feledd, hogy az alacsony ár kevésbé jó minőségre utalhat. Különböző vélemények származnak azoktól, akik már kipróbálták ezt a terméket. Azonban, ha megszeretnéd nézni, hogyan működik ez az indiai termék, el kell végezned a kezelést.

Végső értékelés

Bár alig kapható, egyik lány sem kételkedik hatékonyságában. A Dabur Vatika Kókusz hajolaj egy tipikus olaj, Indiában általánosan használt növényi olajokkal és növényi kivonatokkal. Aligha meglepő, hogy a hatások és tulajdonságok olyan jók. Sajnos az olaj alacsony ára azt jelzi, hogy rossz minőségű; ezért lehet, hogy még a jó vélemények sem elegendőek ahhoz, hogy meggyőzzenek a Dabur Vatika megvásárlásáról. A döntés tőled függ: ha olyan hajat szeretnél, mint az indiai nőknek, akkor ki kell próbálnod a kókusz olajt. Mégis, vásárlás előtt, bizonyosodj meg abban, hogy az olaj megfelel a haj és fejbőr igényeinek.

Előnyök:

  • kókuszolajat és más növényi eredetű összetevőket foglal magába
  • simít, ragyogást nyújt és helyrehozza a makacs hajszálakat
  • kellemes kókusz illata van
  • az olaj használatával láthatod, hogyan ápolják az indiai nők a hajukat
  • Hidratálja és helyreállítja a sérült szálakat

Hátrányok:

  • az olaj nehezen kapható
  • az ár megfelel a minőségnek
  • minden alkalmazás előtt fel kell melegíteni a terméket
  • mielőtt megvásárolnád ezt a készítményt, győződj meg róla, hogy megfelel a hajad és a fejbőröd igényeinek.
  • ha több, mint 12 órán át hagyod az olajt, bezsírosodhat