ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Ha szeretné, hogy a hajad egészséges, sima és fényes legyen, akkor próbáld meg az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olajt. A kozmetikum könnyed formulájával egyszerűen stilizálható és védő tulajdonságokat nyújt. A természetes összetevőknek köszönhetően mélyen ápolja a haját és a fejbőrt. Tapasztald meg te is!

Melyek az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olaj hatásai és tulajdonságai?

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment olaj erősíti, hidratálja és simává teszi a hajat. Véd a szabad gyökök ellen, megtartja a keratin és vízmennyiséget a hajszálakban, valamint védelmet nyújt a napfény és a kozmetikai termékekben található szárítóanyagok negatív hatása ellen. Megakadályozza a túlzott hajhullást és a hajszálak göndörödését. A termék tökéletes ápolásnak bizonyul a közepes hosszúságú, vékony és finom haj esetében. Az olajban lévő összetevők optimális védelmet nyújtanak a hőstílizálás során.

Továbbá, mit tartalmaz az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olaj? Itt megtalálod a bambusz kivonatot, a kendi olajt és a természetes antioxidánsokat. A Kendi olaj az esszenciális zsírsavak és antioxidánsok forrása. Felelőssége a tápanyagok biztosítása és a víz szintjének kiegészítése a haj belső szerkezetében. Fontos, hogy az olaj nem tartalmaz parabent, glutént, ásványolajat és paraffint. A termékben lévő összes összetevőt szerves eredetűnek minősítették.

Hogyan kell használni az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olajt?

Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olajt nedves és tiszta hajra kell használni. Csak néhány csepp elegendő ahhoz, hogy megkönnyítse a hőkezelést, a szárítást és a fésülést. A termékek éjszakai kezelésként is alkalmazhatók. Vigyél fel 10 cseppet a hajadra, majd hagyd éjszakára. Reggel alaposan mosd ki a hajad. Továbbá a csomagolás mellé jár egy pipetta, ami segít a precíz adagolásban. Figyelj oda, hogy a terméket nem szabad használni a fejbőrön.

Tudod-e hol lehet megvásárolni az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olajt?

Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Olaja legnagyobb drogériákban és parfümériákban kapható. Az olaj interneten is megvásárolható az egyes kozmetikai aukciókon. A termék könnyen kapható és bárki megszerezheti. Ha még nem döntötted el, meg kell nézned a többi lány véleményét. Olvasd el a fórumokon és blogokon mit mondanak róla és ismerd meg a véleményeket. Az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Olaj kissé drága termék, sajnos nem mindenki engedheti meg magának.

Végső értékelés

ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Olaj kisebb változata azon olajnak, amely magasabb pozícióba kerül ebben a rangsorban. Ahogy gondolnád, az olaj ára alacsonyabb. Ennek ellenére sok lány pozitív véleményt tulajdonít neki hatását és tulajdonságait illetően. Ha ápolni és táplálni szeretnéd a hajad, kezd el a kezelést még ma. Igazán megéri megtapasztalni, milyen hatásokra lehet számítani a kezelés során. Előtte mégis nézd át a véleményeket és ellenőrizd, hol tudod megvásárolni az ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Dry Olajt.

Előnyök:

  • pipetta megkönnyíti az olaj használatát
  • természetes összetevők ápolják a hajat és a fejbőrt
  • ragyogást biztosít
  • regenerálja a sérült hajvégeket
  • megkönnyíti a haj formázását

Hátrányok:

  • kis kapacitású
  • csak néhány havi kezelésre elegendő
  • leterhelheti a vékony és rövid hajat
  • zsírossá teheti a fejbőrt
  • csak a rendszeres használat meghozza a kívánt eredményt